Advertisement

Hollandse Herder : Die Sache Mit Dem X Hollandischer Schaferhund X Hollandse Herder Rude Amer Picon / In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig.

Hollandse Herder : Die Sache Mit Dem X Hollandischer Schaferhund X Hollandse Herder Rude Amer Picon / In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig.. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. De hollandse herdershond werkt graag samen met de baas en hij voert een taak die hem wordt opgedragen zelfstandig uit. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen?

De oorsprong ligt op het platteland. Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen? De hollandse herdershond (kortweg hollandse herder) werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Hollandse herder, dutch shepherd, holländischer schäferhund, dutch shepherd dog, herdershonde De hollandse herdershond is één van de negen nederlandse hondenrassen en behoort tot de authentieke landbouwhuisdierrassen van ons land.

Hollandischer Schaferhund Hollandse Herder Stockfotografie Alamy
Hollandischer Schaferhund Hollandse Herder Stockfotografie Alamy from c8.alamy.com
De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten. Fun shoot with hollandse herders. De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad!

Fun shoot with hollandse herders.

Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt. Hollandse herder, dutch shepherd, holländischer schäferhund, dutch shepherd dog, herdershonde Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. Eerst eens wat over onszelf: De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en amtrainingkennels knpv police dog 1 424 with honor x hollandse herder female betsie brn. De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! Dutch shepherd hollandse herder on day off. Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden.

Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker. Helaas kan het zijn dat u door omstandigheden uw hond moet herplaatsten. Vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een hollandse herder leerde kennen. Hollandse herder, dutch shepherd, holländischer schäferhund, dutch shepherd dog, herdershonde

Der Hollandse Herdershond Herderclan Sport Und Zucht
Der Hollandse Herdershond Herderclan Sport Und Zucht from image.jimcdn.com
De hollandse herder langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is. Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. See more of hollandse herder kennel 'of the brave brindles' on facebook. Dutch shepherd hollandse herder on day off. De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen.

De hollandse herder, een hond die vernoemd is naar ons eigen nederland.

In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. Een ras waar we nog geen minuut spijt van hebben gehad! Fun shoot with hollandse herders. De oorsprong ligt op het platteland. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit. Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. Hij zorgde ervoor dat de schapen niet op 'verboden gebied' graasden. Het is een uitstekende verdediger van huis en haard en zeer trouw aan het gezin. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de. Onze hollandse herder rocky vermaakt zich in de lommelse sahara, samen met lars, jonas en onze andere hond hollandse herder heloise bobbie met frasnay's flair legt haar examen af en slaagt.

Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. De hollandse herdershond (kortweg hollandse herder) werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. De hollandse herder is een leuke, intelligente en actieve hond met een groot uithoudingsvermogen.

Hollandse Herder Groene Vingers
Hollandse Herder Groene Vingers from groenevingersblog.files.wordpress.com
De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong. Bekijk meer ideeën over herder, holland, herdershond. Home » hondenrassen » hollandse herder de hollandse herder is een levendig, atletisch, alert en intelligent ras en heeft zijn herdersinstinct behouden waarvoor het oorspronkelijk werd ontwikkeld. Fun shoot with hollandse herders. Heb jij een hollandse herder of zou je er één willen nemen? Eerst eens wat over onszelf: Welkom op onze website over de hollandse herder! De hollandse herder is vrij sterk op de baas gericht en wordt niet alleen als gezinshond gebruikt aard de meest in het oog springende eigenschap van de hollandse herder is de loyaliteit richting de.

Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit.

Chouffe en chita mauritsstraat 24 * 2751 bt moerkapelle (gemeente zuidplas) website van langhaar hollandse herders, met als doel promotie van het ras. De nhc houdt gegevens van hollandse herders bij in de centrale administratie (ca). Bekijk meer ideeën over herder, holland, herdershond. De hollandse herdershond (kortweg hollandse herder) werd al in de 19e eeuw gebruikt om schaapskuddes te hoeden. Eerst eens wat over onszelf: De hollandse herder is ontstaan in nederland en daar voor het eerst ontdekt. Op deze pagina vindt je alle informatie over dit fantastische ras! De hollandse herder is een ras dat al sinds de 19e eeuw bestaat. Vanaf het moment dat ik in mijn jeugd in een hondenpension een hollandse herder leerde kennen. In vroegere eeuwen had men op het platteland, bij de herders en de boeren, een veelzijdige hond nodig. Fun shoot with hollandse herders. Het karakter van de hollandse herder is zoals dat van de meeste herders, erg trouw, betrouwbaar, oplettend, waakzaam. Hollandse herder, hollandse herder pups, hollandse herder fokker.

Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de hollander uit holland. De hollandse herder is een oud ras van nederlandse oorsprong.

Posting Komentar

0 Komentar